Search

Οι επιλογές των Experts!

Οι Πιστοποιημένοι Σύμβουλοι Υγείας της OLA24 σου προτείνουν τα Best Sellers της αγοράς

Πρωτοβάθμια περίθαλψη

lifecare πρωτοβάθμια περίθαλψη

με 50€ το χρόνο

Ετήσια Check Up, Διαγνωστικές εξετάσεις και Ιατρικές επισκέψεις, στο πιο σύγχρονο Ιδιωτικό Δίκτυο Υγείας πανελλαδικά

Παιδικό πρόγραμμα υγείας

kindercare99 ασφάλιση παιδιού

με 115€ το χρόνο

Απευθείας πληρωμή νοσηλείας στα μεγαλύτερα Νοσηλευτικά Ιδρύματα, για επείγοντα περιστατικά & ιατρικές επισκέψεις

Επιδοματικό πρόγραμμα

bonusx5 επιδοματικό

με 8,5€ το μήνα

Συνδυασμός 5 ασφαλιστικών επιδομάτων για οικονομική ενίσχυση σε περίπτωση ατυχήματος ή σοβαρής ασθένειας

Η ασφάλιση υγείας πιο προσιτή από ποτέ

Ποιες είναι οι ανάγκες σου;

Πρόληψη Υγείας

Πραγματοποίησε άμεσα κάθε απαραίτητο προληπτικό έλεγχο για την Υγεία σου, όπως Ιατρικές Επισκέψεις, Διαγνωστικές Εξετάσεις και Ετήσια Check Up. Και όλα αυτά σε τιμή που δεν φαντάζεσαι!

Μάθε περισσότερα

Παιδική Ασφάλιση

Εξασφάλισε άμεση εξυπηρέτηση και ποιοτική φροντίδα -χωρίς αναμονές- στα καλύτερα Ιδιωτικά Νοσηλευτικά Ιδρύματα σε Ελλάδα ή Εξωτερικό. Είμαστε εδώ για σένα. Μια ερώτηση είναι μόνο…!

Μάθε περισσότερα

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Όπου και αν ταξιδεύεις, με ελάχιστο κόστος έχεις κάλυψη από απώλεια αποσκευών, καθυστέρηση πτήσης ή ακύρωση ταξιδιού, φροντίδα έκτακτης ανάγκης, νοσηλεία και πολλές ακόμα παροχές.

Μάθε περισσότερα

Ολοκληρωμένη Κάλυψη Υγείας

Σε ενδιαφέρει μία ολοκληρωμένη λύση; Θες να έχεις τα πάντα και να είσαι καλυμμένος σε κάθε περίπτωση; Στην Ελλάδα ή το εξωτερικό; Χωρίς δεσμεύσεις; Ενημερώσου για την Ολοκληρωμένη Κάλυψη Υγείας.

Ενδιαφέρομαι

Εξασφάλιση λόγω Σοβαρής Ασθένειας

Ενημερώσου για τα προγράμματα που σε εξασφαλίζουν, είτε με τη μορφή οικονομικής ενίσχυσης είτε με τη μορφή νοσοκομειακής κάλυψης, σε περίπτωση που προκύψει μια σοβαρή ασθένεια.

Ενδιαφέρομαι

Εξασφάλιση λόγω Ατυχήματος

Ενημερώσου για τα προγράμματα που σε εξασφαλίζουν, είτε με τη μορφή αποζημίωσης είτε με τη μορφή νοσοκομειακής κάλυψης, σε περίπτωση που συμβεί ένα απρόοπτο ατύχημα.

Ενδιαφέρομαι

Ιατρική Βοήθεια 24/7

Εξασφάλισε έγκαιρη μεταφορά σε Νοσοκομείο 24/7, με τα πιο σύγχρονα μέσα, από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι, κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο. Μοναδική τιμή!

Ενδιαφέρομαι

Οικονομική Εξασφάλιση

Μια ευέλικτη λύση για οικονομική ενίσχυση σε περίπτωση ενός ατυχήματος ή μιας σοβαρής ασθένειας, χωρίς να είναι απαραίτητη οποιαδήποτε άλλη ασφάλιση υγείας! Ακούγεται ενδιαφέρον;

Ενδιαφέρομαι

Άδεια Παραμονής

Ειδική Ασφάλιση Υγείας για αλλοδαπούς πολίτες τρίτων χωρών, που περιλαμβάνει νοσοκομειακή περίθαλψη και κάλυψη ιατροφαρμακευτικών εξόδων, η οποία είναι απαραίτητη για την άδεια παραμονής.

Ενδιαφέρομαι

Με την Ιδιωτική Ασφάλιση Υγείας εξασφαλίζεις…

Άμεση φροντίδα για έκτακτα περιστατικά, χωρίς πολύωρες αναμονές

Πρόσβαση στο καλύτερο και πιο σύγχρονο Ιδιωτικό Δίκτυο Υγείας

Ποιοτική περίθαλψη σε Ελλάδα και εξωτερικό

Χρηματική Αποζημίωση

Οικονομική Ενίσχυση με τη μορφή επιδόματος

Έχω δημόσια ασφάλιση. Γιατί να συνάψω και μια Ιδιωτική;

Η απάντηση είναι απλή!

Στη δύσκολη στιγμή, η εξυπηρέτηση θα είναι άμεση και καλύτερης ποιότητας!
Με την ιδιωτική ασφάλιση υγείας μπορείς να καλύψεις τις ανάγκες σου για διαγνωστικές εξετάσεις ή/και νοσηλεία
και να λάβεις ποιοτικές υπηρεσίες χωρίς αναμονές και πολύπλοκες διαδικασίες.

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου!

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

  • Πρόληψη Υγείας
  • Παιδική Ασφάλιση
  • Οικονομική Εξασφάλιση
  • Ιατρική Βοήθεια 24/7
  • Εξασφάλιση λόγω Σοβαρής Ασθένειας
  • Εξασφάλιση λόγω Ατυχήματος
  • Άδεια Παραμονής
  • Ολοκληρωμένη Κάλυψη Υγείας
  • Ταξιδιωτική Ασφάλιση
contact-form-phone-529x170

Συχνές Ερωτήσεις

Γιατί να επιλέξω ιδιωτική ασφάλιση υγείας; Είναι αναγκαία;

Αρκεί μόνο μια στιγμή στη ζωή μας για να καταλάβουμε ότι η υγεία η προσωπική και της οικογένειας μας αποτελεί πολύτιμο και αναντικατάστατο αγαθό. Η ιδιωτική ασφάλιση λειτουργεί συμπληρωματικά και σου παρέχει «αίσθηση ασφάλισης» και σιγουριάς.

Με την ιδιωτική ασφάλιση υγείας μπορείς να καλύψεις τις ανάγκες σου τόσο για διαγνωστικές εξετάσεις ή/και νοσηλεία χωρίς αναμονές και γραφειοκρατία.

Οικονομικότερα από όσο πιστεύεις η ιδιωτική ασφάλιση υγείας είναι δίπλα σου, ό,τι και αν σου συμβεί να το αντιμετωπίσεις εσύ και η οικογένεια σου χωρίς κόστος και με αξιοπρέπεια στα μεγαλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας ή και του εξωτερικού.

Πως θα επιλέξω το καταλληλότερο για εμένα πρόγραμμα ασφάλισης;

Πρέπει να λάβεις πολλά υπόψη σου για την επιλογή του καταλληλότερου προγράμματος όπως την αξιοπιστία της Εταιρείας που το παρέχει, αν καλύπτει όλη σου την οικογένεια, το ποσοστό κάλυψης ή τη δική σου συμμετοχή κλπ. Το καλύτερο που σου προτείνουμε είναι να επικοινωνήσεις με τον ασφαλιστή σου ή ακόμη και με εμάς για να δούμε μαζί τι σε συμφέρει. Στην OLA24 λύνονται όλα με συζήτηση.

Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασφαλίσω την υγεία μου;

Κάλλιον του θεραπεύειν το προλαμβάνειν… όσο το νωρίτερα τόσο το καλύτερο. Γιατί να περιμένεις να σου συμβεί κάτι;

Γιατί με συμφέρει να έχω ποσό απαλλαγής ανά περιστατικό;

Γιατί σε συμφέρει;! Γιατί πολύ απλά κερδίζεις επειδή μειώνεται το κόστος των ασφαλίστρων σου. Επίσης εφόσον γίνεται ταυτόχρονη χρήση και άλλου Ασφαλιστικού φορέα, σε περίπτωση αποζημίωσης, η συμμετοχή σου μηδενίζεται ή μειώνεται ανάλογα με το ποσό που έχει καταβάλλει ο άλλος φορέας. Τι σημαίνει δηλαδή αυτό; Ότι στην πράξη τα έξοδα της νοσηλείας σου μηδενίζονται ή αναλογούν σε πολύ μικρό ποσό. Άρα και στις δυο περιπτώσεις βγαίνεις μονάχα κερδισμένος.

Τι κερδίζω αν συνδυάσω το νοσοκομειακό μου πρόγραμμα, με τις παροχές του ασφαλιστικού μου φορέα;

Όπως αναφέραμε και παραπάνω βγαίνεις πάντα κερδισμένος. Κάνοντας ταυτόχρονη χρήση του ασφαλιστικού σου φορέα, επωφελείσαι από τη μη χρήσης πόσου απαλλαγής (εφόσον υπάρχει) και λαμβάνεις και bonus «καλής χρήσης».

Πρέπει να κάνω ιατρικές εξετάσεις για να γίνω δεκτός σε ένα πρόγραμμα;

Δεν είναι απαραίτητο. Παίζουν πολλά ρόλο όπως η ηλικία, το προφίλ του υποψηφίου προς ασφάλιση, καθώς και του προγράμματος που θα επιλέξεις. Σε κάθε περίπτωση οι προασφαλιστικές εξετάσεις παρέχονται δωρεάν από τις περισσότερες εταιρείες.

Εάν θέλω να ασφαλίσω και την οικογένεια μου θα έχω κάποια έκπτωση; Μπορώ να προσθέσω επιπλέον μέλος της οικογένειας μου κατά τη διάρκεια της δικής μου ασφάλισης;

Αρχικά σου προτείνουμε για όποια αλλαγή σκέφτεσαι να κάνεις να επικοινωνήσεις μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. Είμαστε εδώ για να σου λύσουμε όλες σου τις απορίες ανά πάσα στιγμή. Οι Ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν εκπτώσεις σε περίπτωση ασφάλισης όλης της οικογένειας. Εάν θες να προσθέσεις μέλος πρέπει να περιμένεις μέχρι τη λήξη του συμβολαίου ή να κάνεις νέο πρόγραμμα. Επικοινώνησε μαζί μας για να μάθεις περισσότερα σχετικά με το τι σε συμφέρει.