loader image
OLA, για το φορτηγό σου

Mείωσε το κόστος ασφάλισης σου και κέρδισε 55% έκπτωση
για διετές συμβόλαιο.

Σύγκρινε τιμές & καλύψεις σε 2'
χωρίς ψιλά γράμματα, χωρίς extra χρεώσεις!

Με υψηλή κατάρτιση και εμπειρία στον Ασφαλιστικό Κλάδο, ενώνουμε την τεχνολογία με την ανθρώπινη εξυπηρέτηση και εγγυόμαστε ότι είμαστε εδώ για το δικό σου συμφέρον.

Ενδεικτικές Τιμές για Ασφάλιση Αυτοκινήτου 6μηνης Διάρκειας
ΚΥΒΙΚΑ
Βασικό
Με Θραύση
Με Θραύση & Οδική
1000cc
88,66€
102,72€
122,73€
2000cc
120,98€
136,75€
156,76€
3000cc
135,35€
151,83€
171,83€
6000cc
155,11€
197,04€
217,05€
Eπίλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει
ΒΑΣΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
ΒΑΣΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
Καλύπτει την υποχρεωτική από το νόμο ασφάλιση περιλαμβάνοντας Αστική Ευθύνη έναντι τρίτων για Σωματικές Βλάβες και Υλικές Ζημίες, καθώς και κάλυψη από Ανασφάλιστο
ΠΥΡΟΣ & ΚΛΟΠΗΣ
ΠΥΡΟΣ & ΚΛΟΠΗΣ
Περιλαμβάνει την υποχρεωτική Αστική Ευθύνη και κάλυψη από Ανασφάλιστο Όχημα, όπως το βασικό πακέτο, και επιπλέον καλύπτει κλοπή και ζημίες από πυρκαγιά
ΜΙΚΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
ΜΙΚΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
Παρέχει την απόλυτη προστασία σε σένα και στο αυτοκίνητο, καθώς περιλαμβάνει την υποχρεωτική ασφάλιση, κάλυψη από πυρκαγιά ή κλοπή αλλά και ίδιες ζημίες στο αυτοκίνητο
Smart Tips!
Διάβασε τις συμβουλές που ακολουθούν και... δες τη διαφορά στην τσέπη σου!
Διάβασε προσεκτικά τις καλύψεις του πακέτου που πρόκειται να αγοράσεις

Έτσι θα είσαι σίγουρος ότι έχεις επιλέξει τις καλύψεις που ταιριάζουν με τις πραγματικές σου ανάγκες, χωρίς περιττά κόστη!
Για παράδειγμα, αν το όχημά σου είναι παλιό, είναι πολύ σημαντικό να προσθέσεις την προαιρετική κάλυψη της Οδικής Βοήθειας καθώς υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να πάθεις κάποια βλάβη.
Εμείς, η ομάδα της OLA24.gr είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να καταλάβεις ποιες είναι οι καλύψεις που πραγματικά χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορά

Επίλεξε την πιο συμφέρουσα για σένα απαλλαγή

Ήξερες ότι όσο μεγαλύτερη είναι η απαλλαγή που έχεις επιλέξει τόσο χαμηλότερο είναι το ασφάλιστρο που θα πληρώσεις;
Για παράδειγμα, η αύξηση της απαλλαγής κατά 200€ σε ένα υποθετικό Ασφαλιζόμενο Κεφάλαιο 10.000€ μπορεί να μειώσει το ασφάλιστρο σου έως και 20€ ετησίως.
Σε κάθε περίπτωση, είμαστε εδώ για να λύσουμε κάθε σου απορία σχετικά με τις απαλλαγές και να βρούμε μαζί αυτήν που σε εξυπηρετεί.
Τι περιμένεις; Σύγκρινε και βγες κερδισμένος!
Πάρε προσφορά

Αναπροσάρμοσε την αξία του οχήματός σου

Με την πάροδο των χρόνων, η εμπορική αξία του οχήματός σταδιακά μειώνεται.
Σου προτείνουμε να ενημερώνεσαι σε τακτά χρονικά διαστήματα για την εμπορική του αξία, ώστε να αποφύγεις την υπασφάλιση ή την υπερασφάλισή του, γλιτώνοντας έτσι περιττά έξοδα.
Δες την εμπορική αξία του οχήματός σου

Πρόσθεσε σημαντικές καλύψεις στο συμβόλαιό σου

Με την πάροδο των χρόνων, η εμπορική αξία του οχήματός σταδιακά μειώνεται.
Σου προτείνουμε να ενημερώνεσαι σε τακτά χρονικά διαστήματα για την εμπορική του αξία, ώστε να αποφύγεις την υπασφάλιση ή την υπερασφάλισή του, γλιτώνοντας έτσι περιττά έξοδα.
Δες την εμπορική αξία του οχήματός σου

Δεν είναι απλά ένα όχημα… Είναι η επιχείρησή σου. Και εμείς θα φροντίσουμε για το καλύτερο! Πάρε προσφορά
Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου!

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΦΟΡΤΗΓΟΥ

Συχνές Ερωτήσεις
Γιατί να ασφαλιστώ;

Βάσει Νόμου η ασφάλιση οχήματος για Αστική Ευθύνη είναι υποχρεωτική.
Ονομάζεται βασική ασφάλιση και είναι η ελάχιστη ασφάλιση και καλύπτει τις απαραίτητες αποζημιώσεις για υλικές ζημιές και σωματικές βλάβες, σε περίπτωση ατυχήματος.
Η υποχρεωτική ασφάλιση της έναντι τρίτων αστικής ευθύνης από την κυκλοφορία των αυτοκινήτων, καθιερώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με την ψήφιση του Ν. 489/76, «Περί υποχρεωτικής ασφαλίσεως της εξ’ ατυχημάτων αυτοκινήτων αστικής ευθύνης», που άρχισε να ισχύει από την 1.1.1978.
Σκοπός και φιλοσοφία του είναι η προστασία των τρίτων.
Ένα όχημα πρέπει να είναι ασφαλισμένο ακόμα και αν είναι ακινητοποιημένο. Στην περίπτωση που ο κάτοχος δε το κινεί και δεν επιθυμεί να το ασφαλίσει πρέπει να καταθέσει τις πινακίδες (διαδικασία ακινησίας).

Εάν δεν ασφαλίσω το όχημα μου τι κυρώσεις υπάρχουν;

O Ν.489/76 προβλέπει ότι η κυκλοφορία οχήματος χωρίς το ειδικό αποδεικτικό της ασφάλισης σήμα επισύρει την επιβολή των παρακάτω διοικητικών κυρώσεων:

  • Αφαίρεση των πινακίδων, της άδειας ικανότητας του οδηγού και της άδειας κυκλοφορίας για 6 μήνες.
  • Η πρόκληση δε ατυχήματος από όχημα χωρίς το προαναφερόμενο ειδικό σήμα, επισύρει την αφαίρεση πινακίδων και της άδειας κυκλοφορίας για δύο χρόνια και επί υποτροπής για τρία χρόνια.
  • Χρηματικό πρόστιμο υπέρ του Επικουρικού Κεφαλαίου, βεβαιωθέντος με πράξη της Αστυνομικής Αρχής και εισπραττόμενο με τις οικείες διατάξεις του Κ.Ε.Δ.Ε, 1000€ για τα λεωφορεία και τα Φ.Δ.Χ., 500€ για τα επιβατηγά και άλλα οχήματα κάθε φύσης και των 250€ για τα δίκυκλα

Η άδεια κυκλοφορίας και οι πινακίδες μπορούν να επιστραφούν στον κάτοχο ή στον ιδιοκτήτη του οχήματος, πριν περάσουν τα παραπάνω χρονικά διαστήματα, αν πληρώσει το πρόστιμο και προσκομίσει την απόδειξη πληρωμής καθώς και το ασφαλιστήριο συμβόλαιο για το όχημα.

Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση ατυχήματος;

Σε περίπτωση ατυχήματος το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να καλέσεις την 24ωρη Φροντίδα Ατυχήματος, το τηλέφωνο της οποίας είναι γραμμένο στο ασφαλιστήριό σου, όπως και την Αστυνομία.
Η Φροντίδα Ατυχήματος θα προσέλθει το συντομότερο δυνατό στον τόπο του ατυχήματος , θα σε βοηθήσει στη καταγραφή του περιστατικού, στη συμπλήρωση του εντύπου της Φιλικής Δήλωσης και θα φωτογραφήσει τα εμπλεκόμενα στο ατύχημα οχήματα καθώς και τον τόπο ατυχήματος. Αν υπάρχει τραυματισμός, είναι αναγκαίο να καλέσεις και ασθενοφόρο ώστε να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον τραυματισμένο αλλά και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο αν αυτό χρειάζεται.

Πως θα ανανεωθεί το ασφαλιστήριο μου;
Για να ανανεωθεί το συμβόλαιό θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σου μέσω τηλεφώνου, email ή sms πριν τη λήξη του.
Τι πρέπει να κάνω για να είμαι ασφαλισμένος όταν ταξιδεύω στο εξωτερικό με φορτηγό;

Εκτός από τον απαραίτητο έλεγχο του φορτηγού, μη ξεχνάς να εφοδιαστείς δωρεάν με την πράσινη κάρτα από τον ασφαλιστικό σου σύμβουλο. Είναι η κάρτα που εγγυάται την ασφαλιστική σου κάλυψη σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος στο εξωτερικό.
Πιο αναλυτικά, Η Πράσινη Κάρτα ή Πιστοποιητικό Διεθνούς Ασφάλισης πιστοποιεί και εγγυάται την ασφαλιστική κάλυψη της αστικής ευθύνης από την κυκλοφορία οχημάτων στις χώρες που μετέχουν στο Σύστημα της Πράσινης Κάρτας, σύμφωνα με τους όρους και τα όρια κάλυψης που ισχύουν στη χώρα του ατυχήματος.

Αν στείλω σήμερα την αίτηση ασφάλισης, μετά από πόσο καιρό καλύπτομαι;

Μετά την πιστοποίηση της καταβολής των ασφαλίστρων από την εταιρεία μας και εφόσον λάβεις από εμάς βεβαίωση ασφάλισης, είσαι ασφαλισμένος σύμφωνα με την ημερομηνία και ώρα που θα αναγράφεται σε αυτήν. Τα συστήματα πληρωμής είναι αυτοματοποιημένα και το αργότερο εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας θα λάβεις το ασφαλιστήριο στο email σου.

Αν το όχημα μου έχει κοτσαδόρο, πρέπει να το δηλώσω κάπου;
Πρέπει να είναι δηλωμένο στο Υπουργείο Μεταφορών ώστε να αναφέρεται στην άδεια κυκλοφορίας του οχήματος και να είναι, βάσει νόμου, αποσπώμενος. Στη συνέχεια, πρέπει να δηλωθεί στην ασφαλιστική εταιρεία ώστε να αναγράφεται πάνω στο συμβόλαιο.
Αν δεν έχω ελληνικό δίπλωμα, τι κάνω;

Αν το δίπλωμα δεν είναι ελληνικό, τότε είναι θέμα εταιρείας αν δεχτεί να εκδώσει συμβόλαιο ή όχι. Οι περισσότερες ασφαλιστικές δέχονται διπλώματα που έχουν εκδοθεί σε χώρα της Ε.Ε..

Τι πρέπει να κάνω το ασφαλιστήριο μου εάν πουλήσω το φορτηγό μου;

Πρέπει να ενημερωθεί ο ασφαλιστής ή η ασφαλιστική εταιρεία, και να στείλεις τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την ακύρωση του ασφαλιστηρίου και την επιστροφή (τυχόν) μη δεδουλευμένων ασφαλίστρων. Η κάλυψη που παρέχει το ασφαλιστήριο δεν μεταφέρεται αυτόματα – μεταφέρεται ΜΟΝΟ η κάλυψη της αστικής ευθύνης στον καινούργιο ιδιοκτήτη του φορτηγού.