Search

Σύγκρινε τιμές και καλύψεις σε 2'
χωρίς ψιλά γράμματα, χωρίς extra χρεώσεις!

Με υψηλή κατάρτιση και εμπειρία στον Ασφαλιστικό Κλάδο, ενώνουμε την τεχνολογία με την ανθρώπινη εξυπηρέτηση και εγγυόμαστε ότι είμαστε εδώ για το δικό σου συμφέρον.

Πάρε προσφορά

Ενδεικτικές Τιμές

Επίλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει

Επίλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει

ασφάλεια μηχανής - βασική ασφάλιση
ΒΑΣΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Καλύπτει την υποχρεωτική από το νόμο ασφάλιση περιλαμβάνοντας Αστική Ευθύνη έναντι τρίτων για Σωματικές Βλάβες και Υλικές Ζημίες, καθώς και κάλυψη από Ανασφάλιστο

ασφάλεια μηχανής - πυρός και κλοπής
ΠΥΡΟΣ & ΚΛΟΠΗΣ

Περιλαμβάνει την υποχρεωτική Αστική Ευθύνη και κάλυψη από Ανασφάλιστο Όχημα, όπως το βασικό πακέτο, και επιπλέον καλύπτει κλοπή και ζημίες από πυρκαγιά

μικτή ασφάλεια μηχανής
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΛΥΨΕΙΣ

Πολλές εταιρείες συμπεριλαμβάνουν στα προγράμματά τους Οδική Βοήθεια, Νομική Προστασία, φυσικά φαινόμενα κ.ά. που εξασφαλίζουν βέλτιστη προστασία

Εμείς συγκρίνουμε, εσύ κερδίζεις!

Σου φαίνεται η ασφάλιση περίπλοκη;

Είμαστε εδώ για σένα

Ζήτα να σε καλέσουμε και βγες διπλά κερδισμένος γλιτώνοντας χρόνο αλλά και χρήμα!
Ένα εξειδικευμένο μέλος της ομάδας μας θα επικοινωνήσει άμεσα* για να λύσει όλες σου τις απορίες!

* ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δευ-Παρ 08:30 – 20:00 & Σαβ 09:00 – 15:00

Smart Tips!

Διάβασε τις συμβουλές που ακολουθούν και… δες τη διαφορά στην τσέπη σου!

Διάβασε προσεκτικά τις καλύψεις του πακέτου που πρόκειται να αγοράσεις

Έτσι θα είσαι σίγουρος ότι έχεις επιλέξει τις καλύψεις που ταιριάζουν με τις πραγματικές σου ανάγκες, χωρίς περιττά κόστη!

Για παράδειγμα, αν το όχημά σου είναι παλιό, είναι πολύ σημαντικό να προσθέσεις την προαιρετική κάλυψη της Οδικής Βοήθειας καθώς υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να πάθεις κάποια βλάβη.

Εμείς, η ομάδα της OLA24.gr είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να καταλάβεις ποιες είναι οι καλύψεις που πραγματικά χρειάζεσαι.
Καλέστε με

Ενημερώσου για τις εκπτώσεις

Είσαι δημόσιος υπάλληλος, ένστολος ή άνεργος;
Αν ναι, γνωρίζεις ότι πολλές εταιρίες παρέχουν σημαντικές εκπτώσεις που μπορεί να φτάσουν και το 25%;

Τι περιμένεις; Σύγκρινε και βγες κερδισμένος!

Σύγκρινε τώρα

Αναπροσάρμοσε την αξία της μηχανής σου

Με την πάροδο των χρόνων, η εμπορική αξία της μηχανής σου σταδιακά μειώνεται.

Σου προτείνουμε να ενημερώνεσαι σε τακτά χρονικά διαστήματα για την εμπορική της αξία, ώστε να αποφύγεις την υπασφάλιση ή την υπερασφάλισή της, γλιτώνοντας έτσι περιττά έξοδα.
Δες την εμπορική αξία της μηχανής σου

Ενημέρωσέ μας για αλλαγές που θεωρείς ασήμαντες

Κράτα ενήμερο τον ασφαλιστικό σου σύμβουλο για κάθε μικρή ή μεγάλη αλλαγή στη ζωή σου, καθώς αυτό μπορεί να επιφέρει σημαντικές αλλαγές και στα ασφάλιστρα σου.

Για παράδειγμα, εάν μετακόμισες πρόσφατα σε μια περιοχή πιο αραιοκατοικημένη το ασφάλιστρο σου ενδέχεται να μειωθεί!
Καλέστε με

Η ασφαλής οδήγηση ανταμείβεται

Πέρα από σένα, τα αγαπημένα σου πρόσωπα και τους συνανθρώπους μας, «προστατεύεις» και την τσέπη σου! Η ασφαλής οδήγηση ανταμείβεται καθώς πολλές ασφαλιστικές εταιρίες επιβραβεύουν όσους δεν έχουν προκαλέσει ατυχήματα ενώ επιβαρύνουν το ασφάλιστρο των οδηγών με συχνό ιστορικό ζημιών!

smart-tips-png

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου!

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΗΧΑΝΗΣ

contact-form-phone-529x170
Stay in touch

Έχοντας γίνει μέλος στην ομάδα μας θα μαθαίνεις πρώτος όλες τις εξελίξεις στην ασφαλιστική αγορά και εφόσον το επιθυμείς θα λαμβάνεις μηνιαία newsletters με ενδιαφέροντα νέα, ιδέες και tips για να εξοικονομήσεις χρήματα καθώς και τις καλύτερες τιμές για την ασφάλισή σου, προσφορές και διαγωνισμούς.

 

Και μην ξεχνάς! Μπορείς οποιαδήποτε στιγμή να αλλάξεις γνώμη και να αποχωρήσεις.

Στην OLA24.gr δεσμευόμαστε ότι δεν θα γνωστοποιήσουμε τα δεδομένα σου σε οποιονδήποτε άλλον. It’s a promise!

NEWSLETTER

Συχνές Ερωτήσεις

Γιατί να ασφαλιστώ;

Βάσει Νόμου η ασφάλιση οχήματος για Αστική Ευθύνη είναι υποχρεωτική.

Ονομάζεται βασική ασφάλιση και είναι η ελάχιστη ασφάλιση και καλύπτει τις απαραίτητες αποζημιώσεις για υλικές ζημιές και σωματικές βλάβες, σε περίπτωση ατυχήματος.
Η υποχρεωτική ασφάλιση της έναντι τρίτων αστικής ευθύνης από την κυκλοφορία των αυτοκινήτων, καθιερώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με την ψήφιση του Ν. 489/76, «Περί υποχρεωτικής ασφαλίσεως της εξ’ ατυχημάτων αυτοκινήτων αστικής ευθύνης», που άρχισε να ισχύει από την 1.1.1978.
Σκοπός και φιλοσοφία του είναι η προστασία των τρίτων.

Ένα όχημα πρέπει να είναι ασφαλισμένο ακόμα και αν είναι ακινητοποιημένο. Στην περίπτωση που ο κάτοχος δε το κινεί και δεν επιθυμεί να το ασφαλίσει πρέπει να καταθέσει τις πινακίδες (διαδικασία ακινησίας).

Εάν δεν ασφαλίσω τη μοτοσυκλέτα μου τι κυρώσεις υπάρχουν;

O Ν.489/76 προβλέπει ότι η κυκλοφορία οχήματος χωρίς το ειδικό αποδεικτικό της ασφάλισης σήμα επισύρει την επιβολή των παρακάτω διοικητικών κυρώσεων:

  • Αφαίρεση των πινακίδων, της άδειας ικανότητας του οδηγού και της άδειας κυκλοφορίας για 6 μήνες.
  • Η πρόκληση δε ατυχήματος από όχημα χωρίς το προαναφερόμενο ειδικό σήμα, επισύρει την αφαίρεση πινακίδων και της άδειας κυκλοφορίας για δύο χρόνια και επί υποτροπής για τρία χρόνια.
  • Χρηματικό πρόστιμο υπέρ του Επικουρικού Κεφαλαίου, βεβαιωθέντος με πράξη της Αστυνομικής Αρχής και εισπραττόμενο με τις οικείες διατάξεις του Κ.Ε.Δ.Ε, 1000€ για τα λεωφορεία και τα Φ.Δ.Χ., 500€ για τα επιβατηγά και άλλα οχήματα κάθε φύσης και των 250€ για τα δίκυκλα

Η άδεια κυκλοφορίας και οι πινακίδες μπορούν να επιστραφούν στον κάτοχο ή στον ιδιοκτήτη του οχήματος, πριν περάσουν τα παραπάνω χρονικά διαστήματα, αν πληρώσει το πρόστιμο και προσκομίσει την απόδειξη πληρωμής καθώς και το ασφαλιστήριο συμβόλαιο για το όχημα.

Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση ατυχήματος;

Σε περίπτωση ατυχήματος το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να καλέσεις την 24ωρη Φροντίδα Ατυχήματος, το τηλέφωνο της οποίας είναι γραμμένο στο ασφαλιστήριό σου, όπως και την Αστυνομία.

Η Φροντίδα Ατυχήματος θα προσέλθει το συντομότερο δυνατό στον τόπο του ατυχήματος , θα σε βοηθήσει στη καταγραφή του περιστατικού, στη συμπλήρωση του εντύπου της Φιλικής Δήλωσης και θα φωτογραφήσει τα εμπλεκόμενα στο ατύχημα οχήματα καθώς και τον τόπο ατυχήματος. Αν υπάρχει τραυματισμός, είναι αναγκαίο να καλέσεις και ασθενοφόρο ώστε να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον τραυματισμένο αλλά και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο αν αυτό χρειάζεται.

Πως θα ανανεωθεί το ασφαλιστήριο μου;

Για να ανανεωθεί το συμβόλαιό θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σου μέσω τηλεφώνου, email ή sms πριν τη λήξη του.

Τι πρέπει να κάνω για να είμαι ασφαλισμένος όταν ταξιδεύω στο εξωτερικό με μοτοσυκλέτα;

Εκτός από τον απαραίτητο έλεγχο της μοτοσυκλέτας, μη ξεχνάς να εφοδιαστείς δωρεάν με την πράσινη κάρτα από τον ασφαλιστικό σου σύμβουλο. Είναι η κάρτα που εγγυάται την ασφαλιστική σου κάλυψη σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος στο εξωτερικό.

Πιο αναλυτικά, Η Πράσινη Κάρτα ή Πιστοποιητικό Διεθνούς Ασφάλισης πιστοποιεί και εγγυάται την ασφαλιστική κάλυψη της αστικής ευθύνης από την κυκλοφορία οχημάτων στις χώρες που μετέχουν στο Σύστημα της Πράσινης Κάρτας, σύμφωνα με τους όρους και τα όρια κάλυψης που ισχύουν στη χώρα του ατυχήματος.

Αν στείλω σήμερα την αίτηση ασφάλισης, μετά από πόσο καιρό καλύπτομαι;

Μετά την πιστοποίηση της καταβολής των ασφαλίστρων από την εταιρεία μας και εφόσον λάβεις από εμάς βεβαίωση ασφάλισης, είσαι ασφαλισμένος σύμφωνα με την ημερομηνία και ώρα που θα αναγράφεται σε αυτήν. Τα συστήματα πληρωμής είναι αυτοματοποιημένα και το αργότερο εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας θα λάβεις το ασφαλιστήριο στο email σου.

Αν το όχημα μου έχει κοτσαδόρο, πρέπει να το δηλώσω κάπου;

Πρέπει να είναι δηλωμένο στο Υπουργείο Μεταφορών ώστε να αναφέρεται στην άδεια κυκλοφορίας του οχήματος και να είναι, βάσει νόμου, αποσπώμενος. Στη συνέχεια, πρέπει να δηλωθεί στην ασφαλιστική εταιρεία ώστε να αναγράφεται πάνω στο συμβόλαιο.

Αν δεν έχω ελληνικό δίπλωμα, τι κάνω;

Αν το δίπλωμα δεν είναι ελληνικό, τότε είναι θέμα εταιρείας αν δεχτεί να εκδώσει συμβόλαιο ή όχι. Οι περισσότερες ασφαλιστικές δέχονται διπλώματα που έχουν εκδοθεί σε χώρα της Ε.Ε..

Τι πρέπει να κάνω το ασφαλιστήριο μου εάν πουλήσω τη μοτοσυκλέτα μου;

Πρέπει να ενημερωθεί ο ασφαλιστής ή η ασφαλιστική εταιρεία, και να στείλεις τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την ακύρωση του ασφαλιστηρίου και την επιστροφή (τυχόν) μη δεδουλευμένων ασφαλίστρων. Η κάλυψη που παρέχει το ασφαλιστήριο δεν μεταφέρεται αυτόματα – μεταφέρεται ΜΟΝΟ η κάλυψη της αστικής ευθύνης στον καινούργιο ιδιοκτήτη της μοτοσυκλέτας.